Hennep pasta met romige champignonsaus
Wat is een betere manier om de herfst te vieren dan met een troostrijk gerecht? 🥘🍂
De lichte hazelnoot Hennep past perfect bij deze romige champignonsaus, die diepte en smaak toevoegt aan het gerecht. comfort in elke hap!
INGREDIËNTEN
Voor 2 personen
200g van hennep pasta
1 ui
🌿 400 g champignons (wild)
3 teentjes knoflook
Peterselie
250 cl crème fraiche
🌿 10cl witte wijn (optioneel)
Hele gepelde hennepzaden (optioneel)
zout, peper
INSTRUCTIES
- Snipper de uien, knoflook en champignons.
- Zweet alles aan in boter of olijfolie en kruid met peper en zout. De champignons moeten gekleurd zijn.
- Blus af met witte wijn als de champignons goudbruin maar nog zacht zijn.
- Voeg de crème fraiche en gehakte peterselie toe en laat de saus op een middelhoog vuur al roerend indikken.
- Zodra je pasta gekookt is, hoef je hem alleen nog maar op te dienen!
Eet smakelijk!
De Cannavie producten in dit recept
Biologische hennep pasta
5,00 €Biologische en biologische hennep pasta (Fusili) gemaakt in België door Géraldine en Sophie in hun atelier in de regio Luik!
- Biologisch hennepmeel (10%)
- Griesmeel van fijne harde tarwe
- Belgische productie 100%
- Veganistisch
Les Frangines hebben ons biologische hennep-eiwitpoeder in hun recept verwerkt om het nog gezonder te maken.aveur en originele kleurMaar vooral om te profiteren van de voordelen van hennep proteïne! Hennep proteïne is zeer goed verteerbaar en bevat de 8 essentiële aminozurenwaardoor het een compleet eiwit is.
Biologisch heel hennepzaad
5,00 €La hennepzaad bevat een groot aantal essentiële voedingsstoffen (complete eiwitten, omega-3, omega-6...) en is licht verteerbaar voor ons lichaam.
- 100% biologische hennep (BE-BIO-03)
- Veganistisch, glutenvrij
- Geen additieven, ethische landbouw en lokaal
Ze zijn gemakkelijk te verwerken in je dagelijkse gerechten en geven je gerechten een heerlijke nootachtige toets, terwijl ze ook een heleboel gezondheidsvoordelen bieden.
Biologisch gepeld hennepzaad
7,50 €Gepeld hennepzaad is een uitstekende bron van volledige eiwitten (31%) en omega 3- en 6-vetzuren. Hennepeiwitten zijn goed verteerbaar en bevatten alle 8 essentiële aminozuren.
Mals en genereus, het past uitstekend bij uw zoute en zoete gerechten (salades, soepen, muesli's, smoothies, enz.)
Strooi het overal!