EEN ECHTE SCHAT VOOR ONS LICHAAM

Hennepzaad

La hennepzaad bevat een van de eiwitten volledig en verteerbaar van de planeet. Het is ook  a een uitstekende bron vanomega 3die essentieel voor het behoud van een goede gezondheid cardiovasculaire, cerebrale en gewrichtsgezondheid, enz.

ZE HEEFT ALLES OM ONS TE VERLEIDEN

In de keuken!

La hennepzaad kan rauw worden gegeten. Strooi het over al je gerechten gezouten (salades, rijst, soepen, quiches...) en zoete (desserts, yoghurt, muesli's...).

In de vorm van bloemVoeg het toe aan je brooddeeg, pannenkoeken, cakes... of gewoon aan je smoothies of milkshakes om vol te zitten met eiwitten en vezels!

L'hennepzaadolie geeft een heerlijke lentesmaak aan je gerechten en zorgt tegelijkertijd voor een aanzienlijke hoeveelheidomega 3. Het wordt alleen geconsumeerd koud om alle voedingswaarde te behouden.

ONZE RECEPTEN

Geïnspireerd door hennep

Hennep pannenkoeken

(Klik op de afbeelding voor het recept)

Serum voor de droge huid met hennep

(Klik op de afbeelding voor het recept)

Chanvronnaise (mayonaise op hennepolie)

(Klik op de afbeelding voor het recept)