Hummus met hennepzaad

Breng de zon naar je aperitief met deze heerlijke Hennepzaad Hummus! ☀️

Lekker, gezond en makkelijk te maken. Perfect om te delen met familie en vrienden en te genieten van het warme weer dat voor de deur staat!

INGREDIËNTEN

250 g kikkererwten
75 g Cannavie gepelde hennepzaden
🌿 twee tenen knoflook
🌿 1 theelepel mosterd
🌿 2 theelepels tahini
🌿 sap van anderhalve citroen
🌿 2 eetlepels vanCannavie hennepolie
🌿 zout, peper

INSTRUCTIES

  1. Mix tot een gladde pasta. 
  2. Voeg een scheutje water toe als het deeg te droog lijkt.
  3. Bestrooi je hummus met hennepzaad, zwarte sesamzaadjes of iets anders dat je lekker vindt!

Het is klaar in slechts 5 minuten!

 

📹 HET RECEPT OP VIDEO

De Cannavie producten in dit recept

Biologische hennepolie

11,90 

Hennepolie wordt vaak beschouwd als de kampioen onder de plantaardige oliën.

  • Ideale verhouding vanomega-3 en omega-6 voor een optimale aanvoer van essentiële vetzuren
  • Koudgeperst om de voedingseigenschappen te behouden
  • Geen additieven geen conserveringsmiddelen, ethische en lokale landbouw
  • Delicate smaakt met noten van hazelnoot, ideaal om je gerechten op smaak te brengen
  • Veganistisch

Biologisch gepeld hennepzaad

7,50 

Gepeld hennepzaad is een uitstekende bron van volledige eiwitten (31%) en omega 3- en 6-vetzuren. Hennepeiwitten zijn goed verteerbaar en bevatten alle 8 essentiële aminozuren.

Mals en genereus, het past uitstekend bij uw zoute en zoete gerechten (salades, soepen, muesli's, smoothies, enz.)

Strooi het overal!